Rekrytering

kedjor

Vill du utvecklas som psykolog och skapa nya möjligheter i en ung och expansiv verksamhet?

PsykologResurs är en mottagning och konsultverksamhet helt driven och ägd av psykologer. Verksamhetsområdet är brett och innefattar samtalsbehandling, företagshälsovård, skolhälsa, handledning, utbildning samt utredningar bl.a. inom socialtjänst, HVB, familjehem, adoption.

Vi är ett litet och drivet team och du som vill arbeta och utvecklas med oss ska ha intresse av att arbeta kundorienterat, vara flexibel, ha egen drivkraft och känna ansvar för både metodutveckling och affärsutveckling. Utifrån din specialistkompetens som psykolog är du ansvarig för att i uppdrag stödja och bidra till utveckling för individer, grupper och organisationer. Vi söker dig som är målmedveten, initiativrik, lösningsfokuserad, nyfiken samt affärsinriktad med ett positivt förhållningssätt.

Arbetsområde
Som psykolog hos oss fungerar du som konsult åt våra kunder gällande framförallt utredningsuppdrag med skiftande fokus såsom kognition, neuropsykologi, personlighet, inlärning, arbetsmiljö- och hälsa, föräldraskap, anknytning. Målgruppen är vuxna men även barn och ungdomar kan vara aktuella i verksamheten. Arbetsområdet kan i viss mån även omfatta rehabiliteringsstöd/samtal, psykoterapi, handledning och utbildning. Utredningsarbetet är en grund men utifrån egen specifik kompetens och intresse kan arbetsområdet eventuellt utökas och anpassas.

Kompetensprofil
Vi söker en legitimerad psykolog med kunskap och erfarenhet av utredningsarbete och behandling. Erfarenhet av arbetsförmågebedömningar och rehabilitering är meriterande. Ett öppet, flexibelt och integrativt förhållningssätt ser vi som viktigare än ditt val av behandlingsmetod/teori. Vi ser gärna kvinnliga sökanden för en bättre könsfördelning. Tjänsten innefattar en del bilresor.

Övrigt
Tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad 75 %. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2014-04-30. Skicka ditt CV till info@psykologresurs.nu där du beskriver relevant arbetslivserfarenhet och utbildning samt ett personligt brev.